+38 050 615 89 28

Інтернет-магазин інструментів OLFA

Статті та огляди


Дата публикації: 27.12.2023

Новорічні свята з OLFA

Новорічні свята вже на носі, і всі ми запитуємо себе: який подарунок зробити близьким і дорогим людям? Серед безлічі варіантів, чудовим новорічним подарунком будуть інструменти для рукоділля від OLFA.

Мистецтво рукоділля стає дедалі популярнішим і люди із задоволенням вкладають свій час та талант у створення унікальних речей своїми руками. Крім того, рукоділля - це чудовий спосіб розслабитися та насолодитися творчістю. Заняття рукоділлям допомагає зняти стрес, концентруватися на дрібницях та створювати щось унікальне.

Читати повністю
Дата публикації: 13.09.2023

Моделювання як хобі

У світі сучасних технологій і незліченних розваг необхідно знайти те, що допоможе розслабитися, розвинути творчі здібності та зануритися в світ, де кожен крок залежить від вас.

Одним із таких захоплюючих занять є моделювання. Це хоббі, яке дозволяє об'єднати рукоділля, інженерію та творчість в одному прекрасному занятті.

Читати повністю
Дата публикації: 12.08.2023

Новий варіант шкребка BTC-1

Ніж Bettachi (BTC-1) на японському ринку з 1982 року та зарекомендував себе як відмінний інструмент для різання шкіри.

Цей ніж створений за зразком інструменту, який використовувався в середньовічній Японії для різання шкіри та ременів для сідел та самурайських обладунків. Міцна конструкція цього інструменту дає можливість використовувати його у різний спосіб. Гвинтовий замок гарантує надійну фіксацію леза.

Читати повністю
Дата публікації: 08.08.2023

Японські інструменти OLFA

Японія славиться своїми традиціями майстерності та якістю продукції. І одним із прикладів цього є японські інструменти Olfa для рукоділля. OLFA – це відомий бренд, що спеціалізується на виробництві ножів, ножиць та інших інструментів, що використовуються у різних видах рукоділля.

Японські інструменти Olfa мають кілька унікальних рис, які роблять їх особливо популярними серед любителів і професіоналів.

Читати повністю
Дата публікації: 23.04.2021

8+6 секретів правильної експлуатації килимків, які зекономлять гроші

Ви хочете заощадити гроші на покупку нового килимка замість зіпсованого або зношеного? По-перше, потрібно не зіпсувати килимок по не знанню правил експлуатації. По-друге, можна надовго зберегти якість килимка завдяки нашим порадам.

Якщо ви вже користуєтеся або тільки купили килимок для захисту робочої поверхні, завжди виконуйте вимоги по експлуатації. Такі килимки виготовлені із сучасних полімерних матеріалів, вони дуже міцні і довговічні, але можуть бути зіпсовані при неправильних умовах використання.

Читати повністю
Дата публікації: 27.03.2021

Що краще подарувати - килимок для різання або сувенір, техніку і косметику?

Хочете купити подарунок близькій людині, другу, колезі або собі? Ми пропонуємо оригінальну, корисну і сучасну річ. Вам не підійде, якщо ви для подарунка шукаєте сувенір на полицю, побутову техніку, електроніку, косметику або одяг і аксесуари. Наш варіант подарунка - килимок для різання. Зрадіють такому подарунку всі, хто ріже на столі різні матеріали. Перша і основна функція килимка одна - це захист робочого столу від порізів. Зате сфер застосування багато, тому підійде і дорослим і дітям, і чоловікам і жінкам.

Ми розповімо кому і для яких завдань потрібен килимок, яка друга за важливістю функція килимка і перерахуємо характеристики, які відрізняють килимки OLFA від килимків інших виробників.

Читати повністю
Дата публікації: 25.02.2020

Навіщо потрібен килимок для різання і як вибрати кращий за ціною і якістю?

Дивовижний факт - килимок OLFA спочатку був створений як супутний виріб для використання спільно з роликовими ножами для розкрою тканин. У килимка всього два призначення: захист столу від порізів і збереження гостроти лез при різанні. Це виявилося корисним для різних видів робіт і матеріалів, що розрізають. Зараз килимки продають в інтернет-магазинах різноманітних тематик. Вони популярні і затребувані.

Читати повністю
Дата публикації: 20.01.2019

Що об'єднує леза OLFA і плитку шоколаду?

Творцями перших канцелярських ножів з сегментними лезами були два брата родом з Японії. На поліграфічному виробництві, де працювали брати, якість і швидкість роботи залежала від гостроти ріжучої кромки лез, які тупилися дуже швидко. Ідея з сегментами, що відламуються прийшла спонтанно. Якось в дитинстві американський солдат подарував їм плитку шоколаду, у якій легко відламувалися шматочки. Через багато років виникла чудова задумка перенести таку здатність на леза. Таким чином, з'явилися функціональні сегментні леза з постійно гострої ріжучої кромкою.

Читати повністю